Een nadere voorstelling

“jarenlang fungeren als professional coach en manager van meer dan 500 verschillende mensen geeft mij inzicht en ervaring om mensen effectief te helpen het beste uit zichzelf te halen”

Ik heb 15 jaar ICT gerelateerde functies en managementfuncties vervuld binnen een gemeente en enkele waterschappen. Ik heb daarna ruim 12 jaar als interim-manager, adviseur en onderzoeker gewerkt vanuit een gerenommeerd landelijk opererend adviesbureau. Van daaruit heb ik diverse managementfuncties en adviesfuncties vervuld bij tal van gemeenten, een nutsbedrijf, een provincie, woningcorporaties en andere instellingen in het publieke domein. In verschillende rollen heb ik leiding gegeven aan onder meer gemeentelijke afdelingen Belastingen, Burgerzaken en ICT en meerdere teams geleid met betrekking tot gegevensbeheer, informatiemanagement en facilitaire zaken. Tevens heb ik als onderzoeker opdrachten gedaan bij gemeenten en onderzoeksinstituten.

In het verlengde van het leidinggevende werk heb ik mij gespecialiseerd in mensgericht management en coaching. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en mij toegelegd op professional coaching, teamontwikkeling en stressbeheersing. Ik heb direct en indirect leiding gegeven aan meer dan 500 verschillende mensen en daardoor veel inzicht verkregen in de mens en hun rollen in werk en leven. In mijn werk als coach en teambegeleider wordt deze ervaring succesvol toegepast.

Ik ben lid van de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs en gecertificeerd als certified management consultant (CMC). Ik ben ook lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Sinds eind 2012 ben ik zelfstandig professional. Ik heb sindsdien rollen vervuld als interim-manager, als adviseur, als programmamanager en als professional coach.

Albert van Nuil
Albert van Nuil, professional coach